Aspire - vrijdag 2 februari

Jouw Toekomst, Jouw Ambitie, Jouw Moment.

Ben je klaar om 2024 te betreden met vernieuwde energie, heldere visie en sterke connecties?
Je hebt onze uitnodiging voor het Aspire event ontvangen en voelt wellicht de tinteling van verwachting. Hierbij wat je te wachten staat;

Waarom Aspire?
De naam verraadt al veel: ‘Aspire’ – streven naar grootsheid, naar dat volgende niveau van succes. Wij geloven dat elke ondernemer, met de juiste mindset en connecties, haar doelen kan bereiken. Deze dag is ontworpen om je de tools, het netwerk en de inspiratie te bieden die je nodig hebt.

Een Glimp van het Programma:

Diepgaande Opdrachten: Duik in uitdagingen die niet alleen je zakelijke inzicht testen, maar ook persoonlijke groei stimuleren. Ontworpen om je buiten je comfortzone te brengen, te prikkelen en te inspireren.

Netwerken op Topniveau: Dit is niet je standaard netwerkevent. Elke deelnemer is geselecteerd op basis van hun drive, visie en potentieel. Hier ontmoet je de crème de la crème van vrouwelijk ondernemerschap.

Een Culinaire avond: Laat je verrassen door de heerlijke gerechten van onze chef, Platon. Een diner waarbij smaak en gezelligheid centraal staan.

Datum: Vrijdag, 2 februari 2024
Tijd: Inloop 14.30 - Start 15.00
Locatie: World Kitchen by Shiran - Eindhoven (Stratumsedijk 23F, 5611NA Eindhoven)

Aanmelding:
De plekken voor het Aspire Event zijn beperkt om de kwaliteit en intimiteit van het evenement te waarborgen. Wil je deel uitmaken van deze exclusieve groep ondernemers? Meld je dan nu aan.

Bereid je voor op een dag van verdieping, connectie en transformatie. We kijken er naar uit je te verwelkomen bij het Aspire Event van Grow Coaching Business.Aspire - vrijdag 2 februari